{gallery}2016/10/13/06{/gallery} U organizaciji vukovarskog Društva Naša djeca, Dječji tjedan obilježili smo nizom aktivnosti. Tradicionalno okupljanje i predstavljanje starijih skupina naših vrtića na glavnom gradskom trgu održali smo 6.listopada 2016. gdje su pročitane neke od poruka koje su školarci i predškolarci željeli uputiti svojim odraslim sugrađanima kako bi im svima bilo ugodnije živjeti u njihovom gradu i uživati u vlastitom djetinjstvu.

Djeca dječjeg vrtića Vukovar I predstavila su se pjesmama uz ples i pokret: odgojna skupina Zečići 'Falky land', odgojna skupina Jabučice 'Meksički šešir', odgojna skupina Maslačak 'Vrtić'. Na kraju okupljanja, svi zajedno su, uz zajednički osmišljenu koreorgafiju, otpjevali i otplesali pjesmu 'Kad se male ruke slože'. Nakon nastupa,ispisane poruke koje zazivaju prava djeteta, mir, ljubav i slogu djeca dječjih vrtića Vukovar I i Vukovar II podijelila su građanima grada Vukovara.

Već tradicionalni posjet gradonačelniku sa svim prijedlozima i molbama ove su godine obavila djeca Centralnog objekta, a svi predškolarci imali su prilike uživati na izletu u konjičkom klubu 'Dunavski raj'.

Radionice za roditelje s ciljem povezivanja i druženja roditelja i izrade tradicionalnih igračaka ove godine je održana u prostorijama DND-a.

Za djecu, roditelje i odgojiteljice bio je ovo uzbudljiv tjedan protkan druženjima, uzbuđenjima i oštrim jesenskim zrakom.