×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/12/27/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/12/27/03

U Dječjem vrtiću Vukovar 1,Područni objekt „Mitnica" različitim prigodnim odgojno-obrazovnim aktivnostima i programom obilježili smo nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane.

U utorak, 18.12.2012. dramska skupina odgojiteljica iz Dječjeg vrtića Vukovar 1 djeci i roditeljima za Božić je poklonila dramsku predstavu „ Torta za Djeda Mraza".

U srijedu, 19.12.2012.djeca i odgojitelji iz našeg objekta pripremili su božićnu svečanost i druženje sa roditeljima. Djeca su božićnim recitacijama,pjesmama i dramskim igrokazima razveselila sve prisutne.

Ove godine naša božićna svečanost imala je i humanitarni karakter.Sav prikupljeni novac od prodaje božićnih ukrasa i ulaznica koje su djeca i odgojitelji zajedno izradili biti će uplaćen za liječenje teško bolesne djevojčice Mije Lane Knezović, polaznice Dječjeg vrtića Vukovar 1, Područnog objekta „Leptirić".

U četvrtak, 20.12.2012. djeca starije odgojne skupine „Zečići" razveselila su sve djedove,bake i osoblje Doma za starije i nemoćne osobe Vukovar božićnom predstavom „Rodio se kraljević".

A u petak, 21.12.2012. svojim dolaskom djecu su posebno iznenadili i obradovali članovi Moto kluba „Golubica",koji su došli ispred ulaznih vrata vrtića na motorima obučeni u kostime Djeda Mraza. Nakon druženja uz pjesmu i ples djeci su podjelili paketiće.

{gallery}2012/12/27/03{/gallery}