S približavanjem nove pedagoške godine ističemo nekoliko obavijesti za roditelje čija su djeca polaznici DV Vukovar 1.

1. Ljetna dežurstva u Centralnom objektu završavaju s četvrtkom, 14. kolovoza 2014. i od 18. kolovoza 2014. započinje redoviti rad u matičnim objektima, prema Anketama provedenim u svibnju.

2. Obavijest roditeljima koji su podnijeli zahtjev za upis djeteta u PO Mitnica: s novom pedagoškom godinom, 1. rujna u PO Mitnica nastavljamo s odgojno obrazovnim radom u četiri odgojne skupine tako da su u PO Mitnica upisana:
- sva djeca jasličke dobi ( 1-3 godine) čiji su roditelji u redovitom roku podnijeli Zahtjev za upis, kao i djeca koja prelaze iz ostalih objekata DV Vukovar 1 (prema Anketi iz svibnja)
- djeca vrtićke dobi čiji su roditelji u redovnom roku podnijeli Zahtjev za upis, a koja imaju u navedenom objektu braću ili sestre, kao i djeca koja prelaze iz drugih objekata DV Vukovar 1 (prema Anketi iz svibnja)

3. Adaptacija: roditelji novoupisane djece imaju mogućnost sudjelovanja u adaptacijskom periodu u skupini djeteta. Dogovori oko adaptacije će se održati 29.8.2014. u vremenu od 9:00 do 10:00 sati s odgojiteljicama odgovarajućeg objekta. Molimo roditelje da se pridržavaju dogovorenih termina jer izvan spomenutih vremenskih okvira odgojiteljice neće biti u mogućnosti pružiti informacije.

4. Nova pedagoška godina započinje u ponedjeljak, 1. rujna 2014.