Gradsku knjižnicu Vukovar jučer je posjetio velik broj građana svih uzrasta. Naime, održana su tri događanja na sva 3 odjela:

U popodnevnim satima na Studijskom odjelu održana je radionica: Ne daj se generacijo-umirovljenici na fejsu! Tom su prigodom prisutni mogli naučiti kako napraviti e-mail, otvoriti fejs, zatim kako pretražiti internet i pronaći informacije vezane za hobije koje vas najčešće zanimaju. Pretraživale su se stranice vezane za cvijeće i recepte, ljekovito bilje i slično. Na radionici za umirovljenike koja traje do petka još ima mjesta tako da nam se slobodno možete pridružiti.

Nakon toga na Odjelu za odrasle održana je odlična predstava za djecu Djedova pogača. Predstava je rezultat ljubavi i rada naših odgajateljica iz Dramske skupine DV Vukovar 1. Odaziv je bio velik, te su djeca s oduševljenjem provela zabavno vrijeme u knjižnici.

Radni dan završili smo uz latino glazbu i Zumbu na Dječjem odjelu u prostoru Igraonice.

U knjižnicu je došla ženska populacija svih generacija koje su htjele spojiti ples i rekreaciju, te na zanimljiv način održati tjelesnu kondiciju.

Sat zumbe održala je voditeljica plesnog studija Mambo, Irma Binec.

Sutra se za upisane održava još jedan sat zumbe, no u malo drugačijem stilu. Kod nas uvijek nešto novo i zanimljivo pa nam se slobodno pridružite 

Više fotografija na našem webu www.gkvu.hr ili na našem Facebook-u

{gallery}2012/11/07/05{/gallery}