×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/09/29/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/09/29/04

{gallery}2015/09/29/04{/gallery}U ponedjeljak, 28. rujna 2015. u Gradskoj knjižnici Vukovar održano je predavanje i kreativna radionica cijenjene likovne umjetnice Nives Čičin-Šain.

Prisutne je pozdravila ravnateljica GKVu, Vlatka Surma Szabo koja je zainteresirane posjetitelje upoznala sa svim uspjesima naše gošće.

Rođena u Splitu 1961. godine gdje je završila Umjetničku školu. Izlagala je samostalno 14 puta u Hrvatskoj i inozemstvu.

Posjetitelji koji su popratili ovaj događaj imali su priliku naučiti neke nove tehnike oblikovanja materijala te se na taj način pobliže upoznati s radom umjetnice. Naglasak je bio na oblikovanju papira i to tehnikom Papier-mâché koju je sama usavršila te je održala niz radionica u nas i u Japanu.

Nerijetko nadahnuće nalazi na mjestima gdje bismo to najmanje očekivali kao što su odbačene stvari, stare cipele od čega izrađuje umjetničke predmete.