×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/12/17/08
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/12/17/08

U DV Vukovar 2 u tijeku je maštovit i zabavan program pod nazivom Otvorena vrata vrtića. Cilj programa je povećati obuhvat djece u ostvarivanju bogatih doživljaja i radosnih trenutaka u blagdanskom ozračju vrtića. Program je izraz društvene angažiranosti i brige DV Vukovar 2 za djecu koja ne pohađaju primarne programe kao i poticanje suradnje s roditeljima u kreiranju i realiziranju aktivnosti s djecom.

Pored izrade novogodišnjih čestitki i ukrasa, posjete Dobre vile i čitanja priča, djeca su zajedno s roditeljima izgradila Snježni grad u dvorištu vrtića Radost. Svoje želje djeca su uobličila kroz iskaze i likovne radove, te razmjenom slikovnica i igračaka. Ako pitate djecu, zasigurno će vam reći kako im je svaki dan u vrtiću pun iznenađenja, darivanja i lijepih doživljaja.

{gallery}2012/12/17/08{/gallery}