{gallery}2016/11/11/04{/gallery} U hotelu Lav, u Vukovaru, 10. studenoga održana je edukacija za male iznajmljivače s područja gradova Vukovara i Iloka. Uvodne pozdrave i riječi dobrodošlice okupljenima su ponudili direktorica TZ grada Vukovara, gđa Jasna Babić, i pročelnica Odjela za kulturu i turizam grada Vukovar,a gđa Marina Sekulić.

Radionicu je vodio g. Nedjeljko Pinezić, predsjednik zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore. Na samoj edukaciji naglasak je bio na problemima s kojima se suočavaju domaćinstva i poduzetnici koji kreću iznajmljivati svoje kuće i apartmana.

Također, g. Pinezić je aktualnim i potencijalnim iznajmljivačima smještaja dao neke praktične smjernice i savjete za ulaganje i promoviranje svojih objekata kako bi maksimalno iskoristili svoj potencijal.

U vrlo ugodnom i udobnom ambijentu polaznici su naučili mnogo, zahvalivši se g. Pineziću na odlično održanoj i prezentiranoj edukaciji.

Ovo je bio 2. dio edukacije. Prvi dio edukacije održan je dan ranije, 09. studenoga u Županji, za zainteresirane iznajmljivače s područja gradova Županje i Vinkovaca.