Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava primio je Kuglački klub Medveščak iz Zagreba koji je na dar Gradu Vukovaru donio pokal pobjednika Eurolige u kuglanju 1991. godine koji su osvojili na čelu s trostrukim uzastopnim svjetskim prvakom Nikolom Dragašem.
Naime, Nikola Dragaš je povodom osvajanja navedenog pokala izjavio da mu je želja taj pokal pokloniti gradu Vukovaru kada to bude moguće. Taj je trenutak došao pa je Kuglački klub Vodovod grada Vukovara zajedno s Kuglačkim klubom Medveščak organizira svečano uručenje pokala Gradu Vukovaru.
"Dok je 1991. godine Vukovar doživljavao svoju najtežu tragediju, mi smo u Bratislavi osvojili Kup Europe te smo taj pehar odlučili pokloniti Gradu Vukovaru. Danas smo to i učinili," rekao je predsjednik kluba Dragaš prisjećajući se tužnih vremena u kojima svoju pobjedu nisu ni proslavili, ali su je darovali Vukovaru.
Gradonačelnik Penava zahvalio je igračima KK Medveščak na ispunjenju zavjeta i porukama snage zajedništva i vjere u bolje sutra koje su ovim činom poslali.
"Tu vjeru nosimo mi i mi ćemo omogućiti da naša država bude onakva kakvom smo je sanjali i za kakvu su se naši branitelji borili 1991. godine," naglasio je gradonačelnik Penava.