Vukovarski motomrazovi i Grad Vukovar po 13. puta su donijeli najljepšu božićnu priču u vidu humanitarne akcije darivanja djece s poteškoćama u razvoju!

U organizaciji Sportskog moto kluba Golubica Vukovar te u suradnji s Gradom Vukovarom, održali su se 13. Vukovarski motomrazovi, s ciljem  uveseljavanja naših najmlađih sugrađana, a posebno onih najpotrebitijih.

Moto humanitarci su na ovaj poseban i simboličan način darovali UZOSIO Golubica, Udrugu Vukovarski leptirići, posebni razredni odjel OŠ Blage Zadre, OŠ Josipa Matoša, Udruge Vukovarske iskrice i Tko se boji sutra još te djecu iz Bogdanovaca, a na Trgu Republike Hrvatske dočekali su ih gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava i zamjenik Filip Sušac koji su im se zahvalili na prekrasnoj gesti koja je prerasla u hvale vrijednu tradiciju.

„Grad Vukovar već tradicionalno podupire ovaj projekt kojemu je cilj u duhu blagdanskog raspoloženja i lijepih želja darovati naše najmlađe sugrađane.“, rekao je gradonačelnik Penava.

Kako pojašnjava predsjednik Sportskog moto kluba „Golubica“ Vukovar Nenad Barinić, priprema humanitarne akcije započinje već u listopadu.  „Većina naših akcija usmjerena je u trajnu korist naše djece i mladih, a iskrena sreća i osmijeh za nas su poticaj u nastavljanju ove tradicije."