Nakon rekordno brzo  iskorištenih sredstava iz prvog Javnog poziva kojim je Vukovarskim poduzetnicima dodijeljeno 2.700.000 kuna, osigurali smo sredstva za još jedan Javni poziv težak 1.100.000 kuna.

„Ovim pozivom ćemo Vukovarsko gospodarstvo ove godine poduprijeti s ukupno 3.800.000 kuna što je 800% više nego što gospodarstvo na području svih 5 gradova i 26 općina potiče Vukovarsko-srijemska županija“, rekao je gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava te dodao kako sredstva mogu povući poduzetnici koji to nisu uspjeli učiniti u prvom pozivu.

Zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić objasnila je kako su sredstva iz prvog poziva povučena izrazito brzo te je upravo iz tog razloga odlučeno osigurati dodatna sredstva. „Molimo poduzetnike da pregledaju važi li im dokumentacija, da ispravno popune obrasce i predaju papire što prije u pisarnicu Grada Vukovara jer će se prijave razmatrati prema njihovom dospijeću“, rekla je Mujkić te napomenula kako je novi Javni poziv otvoren 8 dana, počevši od ponedjeljka 19. travnja te kako očekuje da će u tom vremenskom periodu sva sredstva koja su stavljena na raspolaganje biti i povučena.

Drugi javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima na području grada Vukovara za 2021. godinu