Grad Vukovar će sufinancirati cijenu mjesečne karte u javnom međumjesnom autobusnom prijevozu za redovne studente s prebivalištem na području grada Vukovara, koji su upisani u akademsku godinu 2024./2025. na visokim učilištima na području Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije.

Za ostvarivanje prava na sufinancirani međumjesni autobusni prijevoz studenti su dužni osobno doći u gradsku upravu te podnijeti:

- Zahtjev za ostvarivanje prava na sufinancirani međumjesni prijevoz studenata
- presliku važeće osobne iskaznice
- Uvjerenje o prebivalištu/Elektronički zapis o prebivalištu
- Uvjerenje o boravištu/Elektronički zapis o boravištu
- Potvrdu o redovnom upisu u nastavnu godinu u akademskoj godini 2024./2025.
- Izjavu studenta/ice kojom će potvrditi da nemaju osiguran smještaj u mjestu studiranja.

Studentima koji budu ostvarili pravo na sufinancirani međumjesni prijevoz za razdoblje od listopada do prosinca 2024. te od siječnja do lipnja 2025. godine, nadležni Upravni odjel za obrazovanje će izdati potvrdu, koju studenti dostavljaju ovlaštenom prijevozniku, kako bi mogli koristiti pravo na sufinancirani međumjesni autobusni prijevoz redovnih studenata u akademskoj godini 2024./2025.

Za svaki naredni mjesec trajanja (počevši od listopada), akademske godine 2024./2025., pružatelj usluge će na vratima poslovnog prostora istaknuti Obavijest o ovjeri putnih iskaznica na kojoj će biti navedeno razdoblje za ovjeru.

Za sve informacije možete nazvati na broj: 032/456-454
ili se obratiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prilozi:

1. Odluka
2. Zahtjev
3. Izjava