Knjižničarka Biljana Krnjajić, poznata po svojoj posvećenosti unapređenju obrazovnog procesa, ove godine po četvrti put je nagrađena prestižnim priznanjem za izuzetne rezultate u obrazovanju. Ovu značajnu nagradu dodjeljuje Ministarstvo odgoja i obrazovanja, kao potvrdu njenog inovativnog pristupa i dugogodišnjeg rada u obrazovnom sustavu. Krnjajić radi u Osnovnoj školi Siniše Glavaševića, gdje je kroz svoj rad i posvećenost postala ključna osoba u obrazovnom procesu.

Ministarstvo odgoja i obrazovanja ovom nagradom odaje priznanje učiteljima i stručnim suradnicima koji su se istakli svojim kreativnim metodama, pedagoškim vještinama i postignućima. Biljana Krnjajić je još jednom prepoznata kao jedna od vodećih stručnjaka u svom polju.
"Vrlo sam ponosna što sam po četvrti put prepoznata za svoj rad.

Ovo priznanje ne bih mogla dobiti bez podrške mojih kolega, učenika i roditelja. Ono mi pruža dodatnu motivaciju da nastavim s inovacijama," izjavila je Biljana Krnjajić povodom nagrade.Kroz svoju karijeru, Krnjajić se posebno izdvojila po kreativnim pristupima u radu. Pored rada s učenicima, aktivno se bavi i stručnim usavršavanjem kolega, sudjelovanjem u brojnim projektima i programima namijenjenim kontinuiranom razvoju obrazovnih metoda.

Ova nagrada je još jedno priznanje važnosti koje obrazovanje ima u razvoju društva i uloge koju knjižničari i učitelji imaju u oblikovanju budućih generacija.