U subotu 19.5. u Belom Manastiru je održano 3. Kolo C programa ženske sportske gimnastike. Vukovarski gimnastički klub je imao svoje predstavnice u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji u četiri kategorije. Veliki broj natjecateljica iz Slavonije i Baranje je pokazao koliko vrijedno su se pripremali, a velika je konkurencija bila u svim kategorijama. Vidljiv je napredak u elementima i kvaliteti izvedbe. U Kupu je ovo posljednje natjecanje u C programu u ovom dijelu sezone, ali pred vukovarskim gimnastičarkama je još nekoliko važnih provjera prije odlaska na ljetni odmor.
Članice GK Vukovar ostvarile su ove rezultate: Kadetkinje: ekipno 3. Pojedinačno: 10.Ana Kuzmanović, 11.Vita Panza, 13.Ela Andrašević, 15.Lana Antunić i 20.Tia Šarić Ml juniorke: ekipno 2.
Pojedinačno: 1.Maja Kell, 6.Marina Stevanović, 8.Valentina Mrkonja, 15.Nika Budim i 17.Melani Grganić Juniorke: ekipno 1. Pojedinačno : 1.Lana Aleksić, 3.Ema Rendulić, 6.Ella Kalentić, 8.Nikolina Velikić, 9.Miljana Poznanović, 10.Lucija Radoš, 11.Ela Vojtkiv Seniorke: ekipno 1. Pojedinačno :2.Ivana Kiralj, 6.Vanja KIralj, 14.Iva Čikanović, 15.Kristina Gužvić, 17.Tena Ivanković 19.Ivana Crnjac
Na ovom natjecanju vrijedne gimnastičarke iz Vukovara osvojile su ekipno dva zlata, jedno srebro i jednu broncu, a pojedinačno dva zlato, jedno srebro i jednu broncu.