GK Vukovar najusješniji u Osijeku
U Osijeku u Sokol centru 24.10. održano je 2. Kolo KUPA Hrvatske u ženskoj i muškoj sportskoj gimnastici. Posljednje je ovo natjecanje i posljednja prilika da se izbori plasman na završnicu KUPA, koje je predviđeno za 11. mjesec. Pošto je C program najbrojniji u svim regijama, pa tako i u našoj regiji, svakom klubu je cilj što većih broj plasiranih ekipa i pojedinaca na državno prvenstvo, tj Završnicu gdje dolaze samo najbolji iz cijele Hrvatske. Konkurencija je bila i veća i jača nego na prethodnom natjecanju , ali na žalost neki klubovi nisu bili u mogućnosti poslati svoje predstavnike. Natjecanje se odvijalo u skladu sa svim sigurnosnim mjerama i proteklo je u pozitivnom ozračju. Domaćini GD Osijek –Žito potrudili su se i samo natjecanje je održano na najvišem nivou.
GK Vukovar imao je predstavnice u četiri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji i u svim kategorijama su bile odlične.
Ostvareni rezultati: KADETKINJE: 1-Hana Antunić, 3. Sara Andrić, 5. Ana Vuk, 8. Aleksandra Vujić, 9. Angelina Cvetković i 15. Mia Lozančić ML JUNIORKE:1. Atina Simić, 2. Vita Panza, 4.Nika Budim, 6.Ana Kuzmanović, 7.Lana Antunić, 9. Lana Skokić i 10.Petra Kolarić JUNIORKE: 1. Miljana Poznanović, 2.Nikolina Velikić, 3.Aurora Ristović, 4. Melani Grganić, 5. Valentina Mrkonja i 12.Tanja Turukalo SENIORKE:2. Vanja Kiralj, 3.Ivana Kiralj, 4.Iva Čikanović, 8.Tena Ivanković, 11. Kristina Gužvić i 13.Petra Petričević. Kad se zbroje svi rezultati GK Vukovar od ovog natjecanja bogatiji je za 4 zlata ekipno i 3 zlata, 3 srebra i 2 bronce.
Ovim rezultatima zadovoljne su i gimnastičarke i treneri, a uprava je izuzetno ponosna jer je ovo ponovo povjesni uspjeh za GK Vukovar, koji je po prvi puta iborio nastup četiri ekipe na državno prvenstvo tj Završnicu.