Projektom "Vježbanjem s osmijehom do zdravlja" obilježavamo Svjetski da dobrih djela.

U 115 zemalja milijuni su se ujedinili za Dan dobrih djela 2024., a naša udruga za rekreaciju"Fit Infinity"Fitnes zajedno s udrugom Djeca za bolji svijet, koja je dio svjetske organizacije Good Deeds Day te obilježava činjenje dobrih djela u preko 110 zemalja širom svijeta, organizira događaj Svjetski dan činjenja dobrih djela koji se ove godine obilježava 14.04. 2024., ali može se obilježiti bilo kada u 4 mjesecu.

U to ime dana 24.4.2024.održati će se sat vježbanja u vremenu od 10-11h u centru grada Vukovara u ime mjeseca koji se obilježava kao mjesec volontiranja koji je vezan za OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA ČINJENJA DOBRIH DJELA Good Deeds Day (Dan dobrih djela), a u vezi projekta Udruge za rekreaciju"Fit Infinity"Fitnes pod nazivom "Vježbanjem s osmijehom do zdravlja".

Sama aktivnost se sprovodi u svrhu promicanja zdravlja a održati će se na otvorenom u centru grada ispred Bipe u Vukovaru 24.4.2024. s ciljem uključivanja što više učesnika u sam događaj.

Ovim putem pozivamo i stare i mlade, znači generaciju svih uzrasta da nam se priključi na sat vježbanja i time doprinesu prije svega svom zdravlju, a ujedno potaknu i druge da nam se pridruže...cilj je uključiti što više sudionika u sam događaj te Vas pozivamo da nam se pridružite.