U Vinkovcima 28. prosinca 2023. održao se već tradicionalni Novogodišnji turnir koji je namijenjen zaključivanju veoma uspješne streljačke sezone koja je za nama.

Streljački klub "Grič 7" Vukovar na ovom natjecanju predstavio se s jednom ekipom, ekipa zračni pištolj, u sastavu Marko Tokić, Dario Kampel i Kiara Lemac, a u pojedinačnom dijelu natjecanja natjecala se i Agata Bunarkić.

Kao i obično SK "Grič 7" Vukovar nije se s natjecanja vratio praznih ruku. Marko Tokić je u kategoriji ISSF zračni pištolj 10 m juniori osvojio treće mjesto i brončanu medalju, dok je Kiara Lemac u kategoriji ISSF zračni pištolj 10 m juniorke ponovno zasjala na najvišem postolju osvojivši prvo mjesto i zlatnu medalju. Ekipa zračni pištolj u Vukovar je uz medalje odnijela i ekipni pehar osvojivši treće mjesto u konkurenciji od 9 ekipa. Kiara je uz pojedinačno zlato i ekipnu broncu primila i plaketu kao najbolja pištoljašica turnira.

Ovim natjecanjem zaključili smo streljačku godinu, ali ne i sezonu. Vukovarski klub punom parom nastavlja dalje, a prvo slijedeće natjecanje slijedi već ubrzo nakon ulaska u novu godinu.