Vježbanje ima razne prednosti, može ublažiti nuspojave kod liječenja raka dojke kao što su umor, bolovi, nesanica, depresija, ali biti i jedan od čimbenika za smanjivanje rizika od razvoja raka. Redovna tjelesna aktivnost važna je za zdravlje organizma općenito, ali može smanjiti i rizik od razvoja raka dojke.

Ako imate dijagnozu raka dojke, tjelovježba može smanjiti rizik od ponovnog pojavljivanja bolesti. Ono također može pomoći kod ublažavanja raznih nuspojava liječenja poput umora, bolova, limfedema i depresije.

Tjelesna aktivnost sigurna je tijekom i nakon svih terapija kod liječenja raka dojke, sve dok se držite potrebnih mjere opreza. Vježbanje započnite laganim tempom, kontinuirano i sigurno povećavajte intenzitet ukoliko to vaš organizam dozvoli.

Zbog toga organiziramo besplatno vježbanje, za osobe koje su oboljele od karcinoma dojke i to bez obzira na dob osobe, ponedeljkom, srijedom i petkom u terminu od 17:30 -18:30h u prostorijama Udruge za rekreaciju "Fit Infinity Fitnes" u Fini, ulaz s istočne strane kod rampe.

Info na mobitel : 098 130 5222