Sport i sportska događanja

U sklopu obilježavanja manifestacije „Mjesec sporta“ 16. svibnja 2024. godine u Sportskoj dvorani „Danijel Rehak“ održan je odbojkaški turnir osnovnih škola s područja grada Vukovara.

Igre u okviru Mjeseca sporta nastavljene su 14. svibnja 2024. godine na Atletskom stadionu Vukovar u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Vukovara i Škole nogometa HNK Vukovar 1991, a pod pokroviteljstvom Grada Vukovara.

Korisnici Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar u okviru programa „Možemo i mi III“ uz pratnju voditelja sudjelovali su 09. i 10.05.2024. godine na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u atletici i Mitingu u združenoj atletici

Uspješan nastup mladih članova Kluba dizača utega "Vukovar" na Prvenstvu Hrvatske za natjecatelje do 13 godina.

20. Olimpijski festival dječjih vrtića održao se 09. svibnja 2024. godine u Sportskoj dvorani „Danijel Rehak“ u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Vukovara, Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima Grada Vukovara „Sportski objekti Vukovar“ i Udruge kineziologa grada Vukovara, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora i Grada Vukovara.

Korisnici Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar u okviru programa „Možemo i mi III“ uz pratnju voditelja sudjelovali su dana 04. svibnja 2024. godine na 13. Sportskim susretima udruga

Uspješan nastup članova Kluba dizača utega "Vukovar" na Prvenstvima Hrvatske za uzraste U15 i U17 i IX."KUPU GRADA VUKOVARA"

U subotu 20.04. u Belom Manastiru je održano 2. Kolo kvalifikacija za Kup i Prvenstvo Hrvatske, Regija Istok, Obavezni program ženska sportska gimnastika.

U subotu je u Vukovaru održan 3. šahovski turnir za djecu i mlade "Vukovaru na dar mladi igraju šah" koji se organizira povodom Dana grada Vukovara i koji je ove godine okupio 140 mladih šahista iz 25 klubova.

U Sokol centru u Osijeku je 20.04.održano 1. kolo KUPA Hrvatske u Osnovnom programu ženske sportske gimnastike.