U subotu 14. svibnja, članovi Kluba dizača utega "Vukovar", imali su uspješan nastup na 3. Međunarodnom "KUPU BAČA" na kojem su sudjelovali natjecatelji iz Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

U konkurenciji devet klubova KDU "Vukovar" je osvojio pehar za treće mjesto iza pobjednika "Herkulesa" iz Bača i "Spartaka" iz Subotice.

Tijekom natjecanja vođena je borba za svaki kilogram sa ekipom "Spartaka" za drugo mjesto a u konačnici su Subotičani bili bolji za 14 sinclair bodova.

Hendikep za našu ekipu je to što su se Nikola i David Todorović , prije nekoliko dana vratili iz Grčke sa Prvenstva svijeta za juniore, te umorni od puta i natjecanja, nisu mogli pružiti svoj maksimum.

Za KDU "Vukovar" su nastupili : ŽELJKA MILJKOVIĆ sa 63 kg. u trzaju, 69 kg. u izbačaju i 142 kg. u biatlonu. Imala je Željka dva pokušaja obaranja svojih državnih rekorda nedavno postignutih sa 65 kg. u trzaju i 81 kg. u izbačaju, ali nažalost ove težine nije uspjela zadržati iznad glave do znaka sudaca za spuštanje. NIKOLA TODOROVIĆ je podigao 110+130=240 kg., DAVID TODOROVIĆ 95+115=210 kg. a KRISTIJAN BERTRAN 120+155=275 kg.

Čestitamo na novom uspjehu !

Uprava kluba