U subotu 07.ožujka u Sportskoj dvorani u Borovu naselju, održano je VII. Međunarodno "OTVORENO PRVENSTVO VUKOVARA", kojeg već tradicionalno povodom Rođendana kluba , organizira Klub dizača utega "Vukovar".

Na ovom natjecanju mladih dizača utega nastupili su natjecatelji iz tri zemlje i šest klubova i to : "Šorokšar" klub iz Budimpešte, KDT "Radnički" iz Sombora, KDT "HERKULES" iz Bača, DK "Metalac" iz Zagreba, KDU "Rječina" iz Dražica i KDU "Vukovar".
Nažalost izostali su natjecatelji iz Ljubljane, zbog natjecanja u Sloveniji i natjecatelji iz Sarajeva iz zdravstvenih razloga.

Uz osvojene medalje za ostvareni plasman, organizator je sve natjecatelje nagradio zahvalnicama, djevojke su dobile po ružu a svi natjecatelji do 12 godina po čokoladu a podijeljeno je i 13 pehara najuspješnijima.

Pehare su osvojili Chiara Reljac (Dražice) i David Miljković (Vukovar), kao najuspješniji do 12 godina. Nataša Dermiček i Nikola Todorović oboje iz Vukovara kao najbolij iz uzrasta U15, Paula Žagar (Dražice) i Filip Bertran (Bač) najuspješniji u U17 i Hermana Dermiček (Vukovar) i Andrej Rang (Sombor) kao najuspiješniji uzrasta U20.

Preostalih 5 pehara podijeljeno je najuspješnijim ekipama a pobjednik ovog natjecanja je KDU "Vukovar", ispred natjecatelja iz Budimpešte, treći su natjecatelji "Rječine" iz Dražica, četvrti je "Herkules" iz Bača a peti "Radnički" iz Sombora.

Ni ovo natjecanje nije prošlo bez postavljanja novih državnih rekorda a za to su se pobrinuli Vukovarci, Nataša Dermiček i Nikola Todorović.
Nataša je postavila novi državni rekord u izbačaju sa 57 kg. a to je rekord za kategoriju do 45 kg. i za uzraste U15, U17 i U20.
Nikola je sa rezultatima u trzaju sa 91 kg., izbačaju sa 111 kg. i biatlonu sa 202 kg., postavio nove rekorde za uzrast u 15 i kategoriju do 67 kg.

Čestitamo našim natjecateljima i njihovim trenerima na ostvarenim rezultatima !

Uprava kluba