26.09. u Slavonskom Brodu održano je gimnastičko natjecanje KUP Hrvatske u ženskoj sportskoj gimnastici –C program- regija Istok 1. kolo. Ovo natjecanje je u kalendaru natjecanja za 2020. godinu trebalo biti održano 15.03. ali, iz dobro nam poznatih razloga, nije održano, kao i mnoga druga sportska natjecanja i događaji. Svima nam je žao što nisu mogli svi klubovi gimnastičke regije Istok nastupiti na ovom natjecanju i što je natjecanje održano bez publike, ali smo sretni što je ipak održano i što je sve proteklo u najboljem redu. Više od pola klubova naše regije natjecalo se na 1. kolu, u pet kategorija u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Najuspješniji klub ovog natjecanja ukupno je GK Vukovar.
Postignuti rezultati GK Vukovar na ovom natjecanju:
KADETKINJE ekipno 1. pojedinačno: 1.Hana Antunić, 2.Ana Vuk, 3. Aleksandra Vujić, 4.Sara Andrić, 6.Angelina Cvetković i 10.Mia Lozančić
MLAĐE JUNIORKE : ekipno 1. pojedinačno: 1.Atina Simić, 2.Nika Budim, 3.Vita Panza, 4.Lana Antunić, 5.Lana Skokić, 6.Petra Kolarić i 7.Ana Kuzmanović
JUNIORKE: ekipno 1. pojedinačno: 1.Miljana Poznanović, 2.Nikolina Velikić, 3.Valentina Mrkonja, 5.Melani Grganić, 8.Aurora Ristović i 13.Tanja Turukalo
SENIORKE: ekipno 1. pojedinačno: 1.Ivana Kiralj, 2.Vanja Kiralj, 4.Iva Čikanović, 5.Tena Ivanković, 6.Kristina Gužvić, 7.Petra Petričević.
Grad Vukovar ulaže u sport našeg grada i financira sportske klubove, a gimnastičarke GK Vukovar su na ovom natjecanju, na najbolji mogući način predstavljale svoj klub i grad, te na tako opravdale povjerenje i zahvalile na podršci i financijskoj pomoći.
GK Vukovar nakon ovog natjecanja bogatiji je za 4 zlata u ekipnoj konkurenciji, 4 zlata, 4 srebra i 3 bronce u pojedinačnoj konkurenciji.
Slijede natjecanja već slijedeći vikend 1. kolo u B i D programu, a za 2. kolo u svim programima nadamo se da će sudjelovati još veći broj klubova.