Gimnastički klub Vukovar je za sve svoje članove rekreativnih grupa, 30.6. organizirao veseli, ogledni trening. Bila je to prilika za sve gimnastičarke i gimnastičare da napokon pred publikom pokažu svoja umijeća i sposobnosti. Publika je uživala, bilo je veselo i lijepo, kako se očekivalo. Osmjesi su krasili lica i gimnastičara i roditelja, a to je dokaz, trenerima i upravi GKV, da je cilj ostvaren. Bila je ovo najneobičnija sezona… od planiranih 9 mjeseci, treninzi su se provodili 5 mjeseci. Na žalost, nije bilo dovoljno vremena da se provede sve što je planirano, ali glavni cilj je ostvaren: sezonu smo završili veselo i sretno. Iz navedenih razloga nije organizirano niti Svečano polaganje rekreativnih programa pred sudačkom komisijom, ali je organiziran ogledni trening pred publikom i budnim okom trenera.

Svi polaznici, koji su sudjelovali u oglednom treningu nagrađeni su, za trud i upornost, medaljom i diplomom za sudjelovanje u rekreativnom programu.
Ukupan broj gimnastičarki i gimnastičara na oglednom treningu bio je 54, u mlađoj grupi 26 , a u starijoj grupi 28.

Za sudjelovanje u programu Gimnastička igraonica nagrađeno je 22, za sudjelovanje u programu Gimnastička početnica 28 i za sudjelovanje u programu Škola gimnastike 4 člana GKV.

Treneri i uprava zadovoljni su brojem djece, koji su ostali do kraja programa i ponosni na njihove rezulte. Slijedi ljetna pauza, a upisi u rekreativne programe i trenizi počinju u 9. mjesecu.