Ovih dana obilježavao se Dan Vukovarsko-srijemske županije, te je Klub dizača utega "Vukovar", dao svoj doprinos tom značajnom datumu, organizacijom Međunarodnog natjecanja dizača utega pod nazivom "ŽUPANIJI U ČAST".

Iako zbog komplicirane epidemiološke situacije pozvani klubovi iz Slovenije, Srbije i BiH, nisu došli, međunarodni karakter natjecanja omogućili su natjecatelji iz Mađarske a nastupili su i domaći klubovi KDU "Rječina" iz Dražica, DK "Metalac" iz Zagreba, KDU "Osijek" i KDU "Vukovar".

Svi sudionici ovog natjecanja, otišli su zadovoljni iz našeg Grada, dobrom organizacijom natjecanja i pripremljenim nagradama, medaljama, peharima, majicama, zastavicama kluba a djevojke i ružama.

Najuspješniji u kategorijama osvojili su medalje a pehare najuspješniji pojedinci po uzrastima i najuspješnije ekipe.

Pehare za najmlađe natjecatelje primili su Gabriela Frlan (Rječina) i Bruno Prokop (Vukovar), Gabriela Frlan (Rječina) i David Miljković (Vukovar), najbolji iz U12, Željka Miljković (Vukovar) i Sven Korpar (Metalac), naši Nataša Dermiček i Nikola Todorović najbolji su iz uzrasta U17, Chiara Reljac (Rječina) i David Todorović (Vukovar), najbolji su u uzrastu U20 a Luka Staršćik (Osijek) je najuspješniji senior.

Pehar za ekipnog pobjednika, pripao je KDU "Vukovar" a preostala dva pehara, osvojili su dizači "Rječine" kao drugi a treći su dizači iz Budimpešte.

Zahvaljujemo se Vukovarsko-srijemskoj županiji, koja je pomogla uspješnu organizaciju ovog natjecanja !

Uprava kluba