Nakon što su prije nekoliko tjedana osvojili 3. mjesto u državi na turniru do 22. godine koji se odigravao u Novalji na otoku Pagu, proteklog vikenda su se Ivan Brletić i Tibor Verasto, članovi Kluba odbojke na pijesku "Vukovar" popeli još jednu stepenicu bliže vrhu i osvojili odlično 2. mjesto u konkurenciji U20 na državnom prvenstvu koje se igralo u Puli(Banjole).

Njihov rezultat je tim veći kada uzmemo u obzir da imaju 17 i 18 godina i još nekoliko godina pravo natjecanja u spomenutoj dobnoj konkurenciji.

Rezultati KOP Vukovara se konstantno poboljšavaju i apetiti su sve veći, a sve to je dobra uvertira za ono što nam slijedi, a to su natjecanja 1. hrvatske lige u odbojci na pijesku koja startaju krajem lipnja u Zagrebu, zatim je Split rezerviran za srpanj, a nakon toga ponovno Pula u kolovozu.

Paralelno sa dečkima, cure će se u srpnju natjecati u Velikoj Gorici dok će Đakovo biti destinacija za kolovoz i 2. hrvatsku ligu u odbojci na pijesku.

Važno je napomenuti da 11. i 12. lipnja sudjelujemo na velikom međunarodnom turniru u Velikoj Gorici, gdje putem wild carda, KOP Vukovar ima svoje predstavnike u glavnom dijelu turnira, na koji je do sada prijavljeno 20ak ekipa iz 5 država.