{gallery}2014/02/02/02{/gallery} U sportskoj dvorani Borovo naselje 01. veljače 2014. godine održano je regionalno karate natjecanje, gdje je nastupilo 190 natjecatelja iz četrnaest Slavonsko Baranjskih klubova.
Karate klub "Vukovar 91" Vukovar na ovom kvalitetnom natjecanju ukupno je osvojio 11 zlatnih, 8 srebrnih i 10 brončanih medalja te je ove godine stekao status najboljeg kluba Slavonije i Baranje u karateu.
Po prvi puta su nastupili i invalidi u kolicima iz karate kluba HVIDR-a iz Osijeka te su svojim dolaskom uveličali ovo prvenstvo, a za iste su nastupili Ivica Vuković, Aleksandar Bajić i Ivan Modrić.
Za karate klub "Vukovar 91" 1. mjesto i zlatnu medalju su osvojili: Samanta Karaula, Zoran Kiralj, Karlo Kalanj, Asja Štalmajer, Ema Pendić i Lara Šijanović.
2. mjesto i srebrenu medalju su osvojili: Samanta Karaula, Filip Alerić, Petar Musa, Ines Mišetić, Ivana Cindrić, Ema Pendić i Karlo Jukić.
3. mjeto i bronačanu medalju su osvojili: Alen Rubčić, Davor Macura, Ivan Draganić, Doris Rako, Stefan Gostimirović, Ivan Ilkić, Karlo Alerić, Gabriel Karaula i Karlo Kalanj.

Sve nazočne na ovom natjecanju pozdravila je Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti te ujedno otvorila natjecanje Slavonije i Baranje u karateu.

Prvenstvo Slavonije i Baranje u karateu, posjetio je i gradonačelnik gosp. Željko Sabo, koji je za ovo natjecanje odobrio upotrebu sportske dvorane bez nadoknade te je ovo natjecanje ocijenio kao dobro organizirano, a uz to sa velikim brojem sudionika što pokazuje da je velik broj djece zainteresiran za ovu granu sporta.