{gallery}2014/02/08/02{/gallery} U organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Vukovara dana, 08. veljače 2014. godine u Hrvatskom domu proglašeni su najbolji sportaši grada Vukovara za 2013. godinu, a pod pokroviteljstvom Grada Vukovara – Gradonačelnika.
Za najbolju ekipu proglašen je KOŠARKAŠKI KLUB "Borovo" Vukovar.
Za najbolju sportašicu grada Vukovara proglašena je članica Hrvatskog veslačkog kluba "Vukovar" IVANA KRKLJUŠ.
Priznanje za najboljeg sportaša dodijeljeno je MATI BRANDTU, članu Hrvatskog veslačkog kluba "Vukovar".
Perspektivna sportašica grada Vukovara za 2013. godinu je TEA STOJŠIĆ, članica Gimnastičkog kluba "Vukovar i KATARINA DEVIĆ iz Ženskog rukometnog kluba "Vukovar".
Najperspektivniji sportaš grada Vukovara je DINO MARTINOVIĆ, član Boksačkog kluba "Borovo".
Posebno priznanje dodijeljeno je TAMARI LJIKAR, članici Hrvatskog šahovskog kluba "Vukovar 91".
Po prvi puta je dodijeljena i nagrada sportašima udruge Društva za pomoć mentalno retardiranih osoba koji je ostvaren na stolnoteniskom natjecanju i to: DAVORU AZENIĆU, INES GRAF I MIROSLAVU IVAN.
Svečanu sjednicu Zajednice sportskih udruga Grada Vukovara otvorio je predsjednik Ivan Polhert, a u ime Grada Vukovara sve nazočne pozdravila je zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković, koja je ujedno uručila nagradu najboljoj sportskoj ekipi, a ostale nagrade nagrađenima su uručili članovi Izvršnog odbora Zajednice sportskih udruga Grada Vukovara.
Svim nominiranim sportašima, iskrene čestitke za ostvareni sportski rezultat uz želju da i nadalje promoviraju svoje sportske klubove i Grad Vukovar.