{gallery}2015/06/01/01{/gallery} Nedavno smo na ovim stranicama izvještavali o uspjehu natjecatelja KDU "Vukovar", na Prvenstvu RH do 15 i do 17 godina, održanom u Osijeku , kada je uz brojne titule prvaka države, osvojeno ukupno 54 odličja i to : 30 zlata, 15 srebra i 9 bronci !
Sada imamo novu vijest a koja je "posljedica" uspješnog nastupa KDU "Vukovar" u Osijeku, jer je to natjecanje bilo i IZBORNO, za sastav HRVATSKE REPREZENTACIJE za nastup u RIMU na EVROPSKOM KUPU, koji će se održati od 19-21, lipnja.2015.g.

Odlukom Izbornika Hrvatske dizačke Reprezentacije, Boška Čavke, HERMANA DERMIČEK (13g.) i TEA STOJŠIĆ (18g.) nastupit će za REPREZENTACIJU REPUBLIKE HRVATSKE (Hermana za U15 a Tea za U20).

Reprezentaciju svake zemlje učesnice čini 6 natjecatelja i to po jedan u U15, U17 i U20 u obje spolne konkurencije, te je ulazak dvije članice KDU "Vukovar" u sastav Hrvatske Reprezentacije, izniman uspjeh, te upućujemo čestitke HERMANI i TEI, kao i njihovom treneru volonteru MILANU KORDIĆU, koji ih je doveo do Hrvatske Reprezentacije.
Iskreno smo se nadali, da će i trener putovati sa svojim REPREZENTATIVKAMA jer naš klub jedini ima 2 natjecatelja u Reprezentaciji, ali se to neće dogoditi, jer za to navodno nema sredstava, tako da naše Reprezentativke moraju same autobusom do Splita i dalje sa rukovodstvom Reprezentacije, brodom u RIM.

EVROPSKI KUP se održava u RIMU, od 19-21. lipnja, tako da ima još vremena da se HERMANA i TEA, dobro pripreme i dostojno predstavljaju svoju HRVATSKU na ovom značajnom natjecanju.
Poruku imamo i za ostale članove KDU "Vukovar", koji bi trebali istog dana dok Hermana i Tea brane boje Hrvatske u Rimu, nastupiti na "BUDAPEST KUPU" u Mađarskoj a ona glasi ovako :
Prijevozno sredstvo za put u Mađarsku ima ograničen broj sjedala, te će putnike, odrediti, redovitost na treninzima !

Uspješan nastup na narednim natjecanjima, svim članovima kluba a posebno HERMANI i TEI, želi
Uprava KDU "Vukovar"