{gallery}2015/08/24/03{/gallery}Ovog vikenda u organizaciji splitskog JJK Uragan pod vodstvom Hrvoja Znaora od 21. do 23. 8. održan je World Martial Arts Games 2015 u Splitu, svjetsko natjecanje u borilačkim vještinama gdje je nastupio i klub Vukovarski sokol sa svoja tri borca Matijašević Denisom, Sablić Markom i Binder Davidom kojem je ovo i prvi nastup na nekom takvom natjecanju pod vodstvom trenera Crnjac Josipa. Natjecanje je okupilo veliki broj natjecatelja u borilačkim sportovima iz cijelog svijeta, Ukrajine, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Azerbejdžana, Srbije, Hrvatske sa specijalnim gostom legendom tog sporta Ernestom Hoostom.
Borci Vukovarskog sokola ponovili su uspjehe sa prethodnih natjecanja osvojivši sveukupno 10 medalja od toga. Denis Matijašević je osvojio jedno zlato, jedno srebro i dvije bronce, Marko Sablić je osvojio jedno zlato jedno srebro i jednu broncu i David Binder kojem je ovo bilo prvo natjecanje osvojio je jedno srebro i dvije bronce. Natjecanja su održana u grapplingu gi i no gi, combat ju jutsu, jiu jitsi, amaterskom mma u različitim kategorijama.
Također Denis Matijašević je imao i svoj prvi profesionalni meč u MMA borbi u subotu 22.08.2015. na Fight Night Champion koji je nažalost izgubio od iskusnijeg borca Ivana Gluhaka, međutim unatoč porazu nije razočarao svojim nastupom jer je pokazao veliku srčanost i volju , rekao je trener Crnjac.
Također trener Crnjac je istaknuo da je izuzetno zadovoljan nastupom svojih boraca i njihovim uspjehom obzirom na brojnost i veće iskustvo natjecatelja te je uputio još jednom čestitke borcima na postignutim rezultatima i osvojenim medaljama.