×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/05/15/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/05/15/02

 Hrvatsko kulturno-glazbeno društvo ''DUNAV'' Vukovar, i ove je godine održalo veliki koncert povodom Dana grada Vukovara, u proteklu subotu, 11.svibnja 2013.g. u 20.sati. Unatoč lošem vremenu, zbog kojega je koncert bio premješten s Trga RH u dvoranu OŠ D.Tadijanovića, veliki broj posjetitelja je došao pogledati program u kojemu je sudjelovalo preko 120 članova društva „ Dunav". Za nešto manje od dva sata, koliko je trajao koncert, pjesmom i plesom su se predstavile sve sekcije društva: najmlađa i starija dječja, te odrasla folklorna skupina, tamburaška sekcija, i mješoviti pjevački zbor društva.

Zanimljivom folklornom i glazbenom programu, koji su izveli članovi društva" Dunav", priključili su se i gosti, članovi klape "VIR", koji su na zadovoljstvo prisutne publike izveli nekoliko „a capella" klapskih pjesama , te blok pjesama uz pratnju gitara i mandoline.

{gallery}2013/05/15/02{/gallery}