pic tn 01 U ostvarivanju cilja pomažu im aktivnosti koje provode planirano u prostoru udruge kroz aktivnosti kreativnih radionica, sportova prilagođenih osobama s invaliditetom te vježbe iz domena medicinske rehabilitacije .

U ime ureda za socijalnu skrb, branitelje i društvene djelatnosti, prisutne je pozdravio gospodin Dejan Nađ . U daljem razgovoru sa članovima udruge i predsjednikom udruge gospodinom Ivanom Galićem razmotreni su prijedlozi i mogućnosti poboljšanja rada udruge.

Gospodinu Nađu su prezentirane dosadašnje aktivnosti kao i materijalno-tehnički nedostaci koji u mnogome otežavaju razvoj i rad ove udruge.

Ovim putem zahvaljujemo članovima i gospođici Katji Petrović, voditeljici prostora dnevnog boraka za žitelje lokalne zajednice koji su skupini treće životne dobi na izuzetno dobroj suradnji.

Nadamo se u buduće boljim uvjetima rada.

 

 

U povodu „Dana udruga“ UIR Vukovar upriličena je manifestacija: “ Dan Otvorenih vrata“,kojoj je cilj informirati članove lokane i šire zajednice o potrebama osoba s invaliditetom stečenim uvjetima rada i korištenju preostalih psihofizičkih sposobnosti te poboljšanju funkcije preostalih očuvanih sposobnosti.