×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2014/02/18/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2014/02/18/03

{gallery}2014/02/18/03{/gallery} U organizaciji Društva za pomoć mentalno retardiranim osobama Vukovar i ove godine se, već tradicionalno po 5.puta, održala zabava ''Valentinovo pod maskama'' u kojoj zajedno proslavljamo Valentinovo i maškare.
Ove godine smo okupili najveći broj sudionika, a dragi gosti su nam bili korisnici Programa dnevnog boravka i pomoći u kući, gosti iz ''Male Terezije'', Doma za starije i nemoćne osobe Vukovar, ''Bubamare Vinkovci, OŠ Josipa Matoša Vukovar te gosti iz Društva MRO Osijek. Priredbi su prisustvovali i predstavnici Grada Vukovara, zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković, te pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine gospođa Dragica Holoker Radumilo.
Gosti su u programu imali priliku poslušati recitacije i izvedbe pjesama naših korisnika koje su marljivo uvježbavali. Nakon nas su nastupili i gosti sa svojim pjesmama. Zabava je započela uz ''Ples srca'' u kojemu se 21 par borio najmaštovitijim plesom za pobjedu koju su na kraju odnijeli Dejan Gaća (korisnik) i Katja Petrović. Titulu najbolje maske je odnio Nebojša, korisnik Kluba Golubica. Zabava se do kraja nastavila uz puno pjesme, plesa i smijeha naših korisnika i gostiju što nam i je bio glavni cilj.