×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2014/03/04/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2014/03/04/03

{gallery}2014/03/04/03{/gallery} Društvo „Naša djeca" Vukovar je ove godine u suradnji s Hrvatskim domom Vukovar u Ružičkinoj kući 04.03.2014. organiziralo „Ples pod maskama" u kojem su sudjelovala djeca predškolske dobi.
Kao što je bilo i očekivano, djeca su oduševila raznolikim veselim i maštovitim maskama, koje su zajedno sa svojim odgojiteljima vrijedno izrađivali proteklih dana. Tako su nam uz zabavnu glazbu svoje plesno umijeće i zavidne pjevačke sposobnosti pokazali Štrumfovi, Princeze i vitezovi, Licitarska srca i Prometni znakovi. Maskirani mališani i njihovi odgojitelji, kao i predstavnici Grada Vukovara su uz pjesmu i ples uživali i u zabavnom programu koji su izveli klaun Darko i mađioničar Dodo, naši prijatelji iz Društva „Naša djeca" Vinkovci.
Da je zabava bila odlična pokazali su dječji osmjesi i želja da zabava potraje i duže od predviđenog. Na kraju su se svi zasluženo zasladili krofnicama.