×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2014/09/27/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2014/09/27/02

{gallery}2014/09/27/02{/gallery}U Vukovaru su 27. rujna održani 6. Sportski susreti odgojitelja Republike Hrvatske na kojima se okupilo 150 sudionica, članica udruga iz Zagreba, Rijeke, Zadra, Osijeka, Raba, Čakovca i Vukovara. Ovogodišnji domaćin tradicionalnih susreta bila je Udruga odgojitelja Vukovarsko-srijemske županije „Terina". Otvorenje susreta upriličeno je na Trgu Republike Hrvatske u Vukovaru , gdje je dobrodošlicu zaželio zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček. Sportska natjecanja u desetak kategorija održana su na području izletišta Adica.

-Hvala Gradu Vukovaru na pomoći u organizaciji susreta. Sve je bilo jako dobro, svi su se zabavili i ugodno osjećali. Prvo mjesto osvojila je udruga iz Čakovca, što znači da će iduće godine biti domaćini natjecanja. Drugo mjesto izborila je ekipa Osijeka, a pokal za treće mjesto otišao je u Zagreb – rekli su na kraju susreta organizatori.