{gallery}2015/04/10/02{/gallery} PRONI Centar u okviru projekta «Lokovolontira» koji za cilj ima doprinijeti sustavnom razvoju volonterstva kod mladih kroz uspostavu lokalnog volonterskog centra u gradu Vukovaru, organizirao je još jednu u nizu radionicu za volontere "Biti volonter".

Cilj radionice bio je unaprijediti znanja i osnovne vještine volontera te podići njihovu pripremljenost za volontiranje u organizacijama i institucijama, kako bi isti tijekom volontiranja na najkvalitetniji način dali svoj doprinos zajednice, ali i radili na svom osobnom i profesionalnom razvoju.

Radionica je održana 09.04.2015. u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područni ured Vukovar, a vodila ju je trenerica Jelena Kamenko iz Volonterskog centra Osijek.

Inače, projekt «Lokovolontira» provodi se u suradnji i u partnerstvu s Gradom Vukovarom, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, PU Vukovar, Gradskom knjižnicom Vukovar te Volonterskim centrom Osijek, uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.