{gallery}2015/04/10/04{/gallery} U četvrtak 09.04.2015. godine u restoranu „Slavonski biser" u Novoj Gradišci održan treći sastanak projektnih partnera na projektu ''Osnaživanjem organizacija civilnog društva do kvalitetnijih usluga'' financiranim sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu programa "Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga".
Sastanku su prisustvovali predstavnici Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Istarske županije, Udruge za razvoj civilnog društva „SMART" Rijeka, Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Nova Gradiška i predstavnici Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar.
Na sastanku je podneseno izvješće o realizaciji radionice u Vukovaru, prisutni su obavješteni i o aktivnostima vezanim uz prvo izvještajno razdoblje, a dogovoreni su i naredni termini projektnih aktivnosti.
Ispred Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar ovom sastanku su prisustvovali Tomislav Dubravčić, suradnik na projektu i Ivica Azenić koordinator projekta.