×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/05/04/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/05/04/03

{gallery}2015/05/04/03{/gallery} Vukovarski golubići neprestano vrijedno rade. Njihove su pjesme i dalje u vrhu Dječje Top liste.

Nakon nastupa u programu Sajma cvijeća, s radošću su sudjelovali u programu obilježavanja Praznika rada u Adici gdje su se predstavili sa nekoliko svojih pjesama o Vukovaru.
Sa velikim ponosom svojim nastupom uveličali su u Hrvatskom domu svečanu sjednicu Gradskog vijeća povodom Dana Grada Vukovara.

Svom voljenom Vukovaru za njegov dan 3. svibnja 2015. poklonili su drugu verziju spota pjesme "Voljeni Vukovar". Kao i prva, službena, verzija spota, i ova druga verzija snimljena je na autentičnim lokacijama u Vukovaru, kao audio-vizualna razglednica i poveznica nekadašnjeg i sadašnjeg Vukovara kroz dječju radost, poštovanje i ljubav prema svom gradu.

Spot možete pogledati ovdje...