{gallery}2015/07/31/01{/gallery}Uz pomoć dugogodišnjih humanitaraca, bračnog para Tucker, gospođe Vasilije i gospodina Roberta naša udruga je dobila oko 7,5 tona materijalne humanitarne pomoći od međunarodne humanitarne organizacije REFUGEE RELIEF iz Engleske kojom upravlja gospodin Bob Parfitt!

Uz pomoć naših vrijednih članova i volontera robu smo smjestili u iznajmljenom skladištu u Boboti. Skladište površine cca 200m2 na 5 godina iznajmio nam je, bez plaćanja najamnine, gospodin Svetislav Mikerević iz Bobote.

U akciji istovara robne donacije učestvovali su naši članovi i volonteri udruge: Vukosava, Malina, Dalibor, Nemanja, Tanja, Gordana, Milan, Igor, Branko, Draginja, Đorđe, Zora i Dragan. Akcija je završena za manje od 2 sata što je bilo neočekivano brzo i za svaku pohvalu.

Oko istovara i slaganja robe u skladište svojim iskustvom i radom posebno su nam pomogli gospođa i gospodin Tucker koji, osim što su naši prijatelji i dobrotvori, od danas su i počasni članovi naše udruge!

Zahvaljujemo svima koji su nam nesebičnim zalaganjem pomogli u ovoj akciji !

U narednom periodu udruga će vršiti podjelu robne donacije siromašnim članovima udruge, a potom i siromašnim i socijalno ugroženim sugrađanima. U pitanju je razna roba kao npr: garderoba, obuća, medicinska roba, kućne potrepštine, kozmetika, dječije igračke, oprema za bebe i malu djecu, ...

Pozivamo građane Grada Vukovara i okolnih mjesta da nam se pridruže učlanjenjem u udrugu jer tako stječu razne privilegije! Radi učlanjenja možete nas kontaktirati na telefone 091 469 9881 i 032 417 087