Savjetodavni odbor Info centra za mlade Vukovar poziva vas u srijedu 12. kolovoza u u centar grada Vukovara u vremenu od 9:00 do 12:00 sati na obilježavanje Međunarodnog dana mladih.

Ovogodišnja tema obilježavanja Međunarodnog dana mladih je "Aktivno sudjelovanje mladih u društvu" pa vođeni time pripremili smo za vas niz aktivnosti koje će se održati u centru grada Vukovara ispred Veleprometove robne kuće i u prostoru „Zelene čitaonice“.

Info centar za mlade Vukovar provoditi će "Putujuću informiraonicu" o temi uključivanja mladih u kulturu, a u suradnji s Gradskom knjižnicom Vukovar organizirati će "Volontersku akciju" uređenja javne površine „Zelena čitaonica“.

Europski dom Vukovar će tijekom tradicionalne „Kave s mladima“ predstaviti svoj rad te mogućnosti uključivanja mladih u predstavljene aktivnosti.

Grad Vukovar će kroz Savjet mladih Grada Vukovara predstaviti svoje aktivnosti i planove za daljnji rad.

Hrvatski zavod za zapošljavanje PU Vukovar predstaviti će svoj projekt „Učlani se u Klub za zapošljavanje – napravi korak naprijed u traženju posla“, dok će MUP RH - Policija u zajednici biti dostupna mladima i ostalim građanima za sva njihova pitanja.

Osim navedenih aktivnosti čeka vas i niz iznenađenja pa ovim putem pozivamo sve, a posebno mlade, da nam se pridruže i tako obilježe Međunarodni dan mladih.