{gallery}2015/08/20/01{/gallery}Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem "Golubica" Vukovar, provodeći svoje programske aktivnosti organizirala je SRZ KAMP VIR 2015 na otoku Viru u vremenu od 10. do 19. kolovoza 2015. godine. U suradnji sa Gradskim društvom Crvenog križa Pakrac boravili smo u Dječjem odmaralištu "Cvrčak" gdje je bila smješteno 70-ak osoba s intelektualnim oštećenjem, roditelja, asistenata u pratnji i prijatelja iz naše, ali i iz srodnih nam udruga iz Osijeka, Zagreba i Đurđevca. Ljetovanje je bilo ispunjeno raznim aktivnostima, od svakodnevnog odlaska na plažu, rada u radionicama, šetnjama, pjevanjem i plesom svaku večer te izletima.
U lijepom sjećanju će svima ostati izlet u Nacionalni park "Krka" koji nam je donirao besplatan ulaz i obilazak prirodnih ljepota. Nakon ovog izleta obišli smo i Zadar gdje smo proveli ugodnu večer u druženju i razgledavanju njegovih znamenitosti
Na završnoj večeri smo svim sudionicima uručili zaslužene diplomama za sudjelovanje, a ovim putem se još jednom zahvaljujemo svima koji su omogućili da provedemo još jedno nezaboravno ljetovanje.