{gallery}2015/09/18/02{/gallery} Zahvaljujući donaciji ministarstva socijalne politike i mladih, grada Vukovara i Vukovarsko – Srijemske županije , Udruga paloma organizirala je dvije aktivnosti, finale u sportskim i društvenim igrama koje se se održale 28.8 i 15.9.2015.
Natjecatelji su se natjecali u znanju engleskog i njemačkog jezika. Natjecatelji su morali pokazati zavidno znanje engleskog i njemačkog jezika. Svi natjecatelji su i prošli kroz radionicu engleskog i njemačkog jezika te su pokazali već zavidno predznanje jezika.
Natjecanje su uveličale predstavnice Grada Vukovara pročelnica Upravnog odjela za Društvene djelatnosti Ana Živanović i pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje Ivana Arambašić koje su ujedno i bile predsjednice žirija i osobno su dodijelile nagrade finalistima natjecanja u sportskim i društvenim igrama.
Zahvaljujući ovom natjecanju dva nova polaznika od 86 godina su prvi put naučili osnove engleskog i njemačkog jezika te sudjelovali u aktivnostima udruge . Te su dokazali da godine nisu bitne, nego želja za učenjem novih stvari.
Najmlađa natjecateljica Jovana Ristić imala je tri godine, a najstariji natjecatelj 86 godina.