{gallery}2015/12/23/03{/gallery} U prepunom Restoranu Nada u Vukovaru članovi UZOSIO GOLUBICA Vukovar, u društvu dragih im ljudi, koji su sve ove godine podržavali rad Udruge, zajedno su proslavili 45. rođendan!

Uz 45 godina rada, Udruga je i ovu godinu uspješno privela kraju.

Korisnici Udruge prikazali su prigodni božićni program, a potom se proslavi pridružio i iznenadio darovima i Djed Božićnjak, kao jedno od iznenađenja za korisnike i sve male članove Udruge.

U kratkom programu, naše korisnike podržala je i posebna gošća, gospođa Marija Pavković Snaša, koja je izmamila osmjehe na lica ne samo korisnicima, nego i svim ostalim prisutnima. Sreći za korisnike nije bilo kraja kada su u zagrljaju Snaše zapjevali, a božićna pjesma u takvoj izvedbi doista je nešto posebno!

Nakon zajedničke večere i uručenja tombola dobitnicima, uslijedilo je još jedno prigodno iznenađenja...slavljenička torta!
Nakon ovog druženja sigurni smo da smo na dobrom putu, ponosni na svojih 45. godina rada, ponosni na osmjehe na licima naših korisnika, radnika, prijatelja.

Uz ovu proslavu čestitamo Božić svim našim članovima i dragim prijateljima i svima želimo sretnu i uspješnu 2016. godinu!