{gallery}2016/02/23/01{/gallery} PRONI Centar za socijalno podučavanje provodi istraživanje o Razini i potrebama informiranosti mladih od 15 do 30 godina na području grada Vukovara. Istraživanje se provodi u sklopu projekta "I-Strategija" kroz program Erasmus+ financiranog sredstvima Europske unije.

UPITNIK: https://docs.google.com/forms/d/1Wkhsj0mgBXE4rsDtMMMdPKp9K64iUZ-jObOFBptOEsQ/viewform?c=0&w=1

Istraživanje traje do 28.veljače 2016. godine. Nakon analize rezultata istraživanja (minimalno 300 ispunjenih upitnika) provest će se 8 fokus grupa: 4 sa srednjoškolcima, 1 sa studentima, 1 s nezaposlenim mladima, mladima izvan obrazovnog sustava, mladima koji jesu ili nisu društveno aktivni, 1 sa donosiocima odluka i jedna zajednička fokus grupa gdje će sve navedene skupine raspraviti o tome na koji način bi mladi željeli biti informirani i na temelju zaključaka donijeti preporuke koje ćemo objediniti u Strategiju informiranja mladih, nazvanu "I-Strategija".

Ukoliko je netko zainteresiran za provedbu istraživanja s mladima, može nam se slobodno javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na našoj Facebook stranici - Info centar za mlade Vukovar.