{gallery}2015/09/09/05{/gallery} Započela je nova pedagoška godina... U DV Vukovar I vratili su se naši "stari" prijatelji ali i nova djeca koja će zajedno s nama krenuti u pustolovinu otkrivanja, istraživanja, učenja, prijateljevanja, radosti... Naše drage odgajateljice i ostali djelatnici, obnovili su svoje snage (svatko prema svojim mogućnostima) i spremni su za izazov. Osim programa koji će djeci biti ponuđen i koji će biti u skladu sa njihovim potrebama i interesima, moramo imati i poticajno i sigurno okruženje koje će upotpuniti taj rad.

Danas smo u našem vrtiću dočekali uvažene goste na čelu sa gradonačelnikom Ivanom Penava, povodom blagoslova obnovljenih terasa u Centralnom objektu. Na ulazu u vrtić, zajedno sa ravnateljicom Mirjanom Kulić, dočekala su ih djeca iz skupine Vjeverice koja su bila u svečanom narodnom ruhu. Nakon pozdravnog govora ravnateljice i obraćanja Gradonačelnika, djeca su sve prisutne razveselila prigodnim programom u kojem su plesala, recitirala i otpjevala himnu Vrtića. Jedna od djevojčica je svečano uručila zahvalu gosp. Penavi. Velečasni Mate je blagoslovio prostor i sve koji će ga koristiti.

Zahvaljujemo našem dragom Gradonačelniku i gradu Vukovaru što su prepoznali potrebu obnove ovoga prostora i što je našim najmlađima omogućen siguran i zdrav rast. Hvala Vam na podršci razvoju vrtića a time i kvalitetnijoj budućnosti našeg podmlatka!