×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2014/08/01/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2014/08/01/02

{gallery}2014/08/01/02{/gallery} Zbog važnosti prijatelja u našim životima UN je 2011. godine, 30. srpanj proglasio Međunarodnim danom prijateljstva, a ove godine prvi put je obilježen i u Gradskoj knjižnici Vukovar.
Djeca su razgovarala o svojim prijateljima, zbog čega su im bitni u životu, zbog čega ih vole, kako provode vrijeme s njima u razgovoru i igri i kako bi im životu bio usamljen da nemaju prijatelja. Zatim su djeca napisali poruke o svojim prijateljima i važnosti prijateljstva i njima ukrasile „Stablo prijateljstva". Ispred knjižnice je organizirano natjecanje u grupnim igrama gdje su prijatelji zajedničkim trudom nastojala pobijediti druge u raznim igrama. Uz puno zabave i smijeha druženje je završeno u prostoru Knjižnice gdje su se mali prijatelji još jednom okupili kako bi primili zahvalnice za sudjelovanje u obilježavanju Međunarodnog dana prijateljstva.
Centralna aktivnost kojoj su se veselili i odrasli korisnici bila je od 12,00 do 15,00 sati kada su svi posjetitelji knjižnice koji su došli u društvu svojih prijatelja dobili besplatno godišnje članstvo u Knjižnici.
Akcija obilježavanja Međunarodnog dana prijateljstva uspješno je provedena, a ukoliko ste ga propustili obilježiti sa svojim prijateljima, nemojte se brinuti jer prijatelji se cijene i vole svih 365 dana u godini.

Više fotografija pogledajte na našem Facebook-u