×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2014/07/18/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories//2014/07/18/01

{gallery}/2014/07/18/01{/gallery} Svjetski dan biciklista obilježava se 16. srpnja svake godine. Ove godine u Gradskoj knjižnici Vukovar organizirana je akcija u kojoj je svima koji su došli biciklom do knjižnice poklonjeno besplatno članstvo, dok je za djecu organizirana radionica „Biciklom do sreće".
Djeca su došla svojim biciklima do Knjižnice i u pratnji knjižničarke krenula u vožnju kroz centar Grada. Vožnja je završena uz obalu Dunava gdje im je pročitana priča Sanje Pilić „Biciklom do sreće" iz koje su saznali da su biciklisti veseljaci, uvijek nasmijani i spremni za pustolovine u koje će se odvesti vrteći pedale.
Nakon razgovora o biciklima, djeca su nacrtala svoje bicikle i pokazali koliko su spretni u vožnji. Druženje je završeno povratkom u Knjižnicu gdje su im uručene zahvalnice za sudjelovanje u obilježavanju Svjetskog dana biciklista.
Akcija je uspješno provedena zahvaljujući građanima koji su se odazvali u velikom broju, iskoristili sunčan dan i biciklom dovezli se do Knjižnice i dobili besplatno članstvo.
Više slika pogledajte na našem Facebook profilu.