{gallery}2016/08/04/05{/gallery} Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava posjetio je Grad Trilj na poziv gradonačelnika Ivana Šipića, a u svrhu uručivanja donacije za Vukovarski Vodotoranj.

Gradonačelnik grada Trilja Ivan Šipić uručio je gradonačelniku Vukovara Ivanu Penavi donaciju u iznosu od 20.000,00 kuna kojom se i Grad Trilj uključio u projekt „Vukovarski Vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva".

„Ne treba puno trošiti riječi o projektu koji povezuje Hrvatsku. Naša donacija je samo kap u moru naših emocija prema Vukovaru", rekao je gradonačelnik Trilja Ivan Šipić dodavši kako je Trilj samo mala sredina koja ima svega 10.000 stanovnika ali želi pokazati da je uz Vukovar bila i da će uvijek biti.

Gradonačelnik Penava zahvalio je na donaciji kao i na vrlo lijepim i emotivnim riječima upućenim našem gradu na Dunavu te potpori koju Vukovar uživa diljem Republike Hrvatske.

U sklopu posjeta Trilju gradonačelnik Penava je u društvu triljskog gradonačelnika Šipića i suradnika obišao i gospodarsku zonu Čaporice te su čelnici dvaju gradova razmijenili iskustva vezana za ulaganje.