Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

Objava ODLUKE o pravu na naknadu i visini naknade troškova izborne promidžbe na izboru članova Gradskog vijeća Grada Vukovara 2021. i  ODLUKE o pravu na naknadu i visini naknade troškova izborne promidžbe na izboru zamjenika gradonačelnika Grada Vukovara iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine 2021.

Grad Vukovar posjetio je veleposlanik Kanade u RH NJ.E. Alan Bowman.

Gradonačelnik Penava vjernicima Islamske zajednice čestitao je Kurban Bajram.

Za rješavanje problema nužna je reakcija Vlade Republike Hrvatske. 

Počast Marku Babiću polaganjem vijenaca odala su brojna izaslanstva.

Na području pristaništa za putničke brodove održana je pokazna vježba Grada Vukovara „Dunav 2021.“ u kojoj je sudjelovalo 11 institucija i udruga, s ukupno oko 80 uključenih osoba. Radilo se o simulaciji gašenja požara na kruzeru, spašavanju putnika i posade s kruzera i utopljenika u rijeci Dunav.

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava je sa zamjenikom Filipom Sušcem i pročelnicom Upravnog odjela za opće poslove i ured gradonačelnika Sanjom Tokić primio gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića te njegovog zamjenika Iliju Nikolića.

Uoči Dana antifašističke borbe koji se u Republici Hrvatskoj kao praznik obilježava 22. lipnja, gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava je podno Spomen obilježja svim žrtvama za slobodnu Hrvatsku položio svijeću.

Predstavljene su mogućnosti novog financijskog razdoblja Europske unije.

U čast poginulim pripadnicima postrojbe položeni su vijenci i upaljene svijeće.