{gallery}2016/09/27/05{/gallery} Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava posjetio je Udrugu žena Vukovar te im uručio donaciju računala neophodnih za rad Udruge.

Naime, u prostorijama Udruge žena Vukovar u travnju tekuće godine izbio je požar te je time pretrpljena veća materijalna šteta, a obzirom da su projekti koje Udruga provodi, kao i sama organizacija od velike važnosti za lokalnu zajednicu, potrebna im je kompjuterska oprema, kao i sanacija krova koji prokišnjava jer je prostor Udruge pretrpio i udar groma, ali i izolacija prostora u kojem članice svakodnevno borave.

„Iznimno nam je drago što nas je gradonačelnik posjetio i uručio donaciju ovih računala koja će biti upotrebljena za nastavak redovnog rada Udruge, ali i za potrebe informatičke edukacije članica", rekla je Jelena Milić, zamjenica koordinatorice Udruge žena Vukovar, dodavši kako gradonačelnik uvijek uveseli članice svojim posjetom.
Tako je i ovom prigodom gradonačelnik Penava razgovarao s članicama Udruge o potrebama stanovništva Borova Naselja, novim projektima, planovima i predviđanjima za budućnost i napredak grada Vukovara.