Djelatnici Gradske uprave Grada Vukovara još jednom su se odazvali tradicionalnome prikupljanju donacija namirnica i higijenskih potrepština za potrebite građane korisnike Socijalne samoposluge.

Tamara Mikulić predsjednica Udruge Duga je objasnila kako se zalihe Socijalne samoposluge poslije koronavirusa još nisu obnovile jer su najviše donacija primali od učeničkih i drugih posjeta Vukovaru čega još uvijek nema.

„Ovisimo od donacije onih ljudi koji se sjete i donesu nešto. Danas nas se sjetila Gradska uprava Grada Vukovara, naši stalni donatori. Od samoga početka djelovanja Socijalne samoposluge imamo odličnu suradnju jer Grad Vukovar i gradonačelnik podržavaju rad, ali i djelatnici sami prikupljaju donacije te se kroz nas brinu za one najstarije i najpotrebitije u našem gradu,“ rekla predsjednica Mikulić.

„Djelatnici Grada Vukovara na inicijativu gradonačelnika Ivana Penave još su se jednom odazvali prikupljanju donacija za rad Socijalne samoposluge. U dugogodišnjoj smo suradnji sa Socijalnom samoposlugom te kroz to osjećamo potrebe naših sugrađana. Već tradicionalno već kroz 5 godina doniramo svatko koliko može, ali od srca. Grad Vukovar sufinancira projekte Udruge Duga te na taj način poboljšava i rad Socijalne samoposluge te na taj način pomaže naše sugrađane, a pogotovo u ovim teškim trenutcima nakon epidemije koronavirusa,“ objasnila je Ivana Arambašić, djelatnica Grada Vukovara koja koordinira prikupljanje donacija za potrebe Socijalne samoposluge.