×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/12/21/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/12/21/05

Gradonačelnik Željko Sabo priredio je uoči Božića i Nove godine tradicionalno predblagdansko druženje za brojne čimbenike svih oblika društvenog života u gradu Vukovaru. Izrazio je zadovoljstvo zbog ostvarenih brojnih programa unatoč izrazito kriznoj godini. Za razliku od mnogih drugih jedinica lokalne samouprave proračun Grada Vukovara povećan je u odnosu na prethodnu godinu za 40-tak milijuna kuna. Gradonačelnik Sabo zahvalio je svima koji su na bilo koji način radili za Vukovar i dobrobit Vukovarki i Vukovaraca te poželio svima puno poslovnog i drugog uspjeha u Novoj 2013. godini.

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo na božićno-novogodišnjem prijemu, priređenom 28. prosinca za članove Gradskoga vijeća grada Vukovara i brojne čimbenike društvenog života u gradu Vukovaru, pozvao na zajedništvo te izrazio vjeru da će uz potporu nove Vlade RH Vukovar ostvariti značajne projekte.

{gallery}2012/12/21/05{/gallery}